Tietoja tietoturvauutisista

Salasanojen varkauksia, hyökkäyksiä tietokantoihin ja verkkopankkihuijauksia tapahtuu päivä päivältä enemmän. Kasperskyn tietoturvauutiset tarjoavat tuoreita tietoja tällaisista rikoksista ja auttavat sinua välttämään tilanteet, joissa voisit joutua hyökkäyksen uhriksi. Jotta tietoturvauutisista olisi hyötyä juuri sinulle, Kaspersky VPN Secure Connection analysoi tietoja käyttämistäsi resursseista ja sovelluksista. Tietoja käytetään vain sinulle tärkeiden tai sinua kiinnostavien uutisten valitsemiseen.

Tietoturvauutiset näkyvät Ilmoituskeskuksessa yhdessä muiden Kasperskyn uutisten kanssa. Tietoturvauutisten ilmoitukset näkyvät tehtäväpalkin ilmoitusalueella. Ilmoitusikkuna sisältää uutisen otsikon sekä lyhyen suosituksen, jonka avulla voit korjata uutisessa kuvaillun ongelman.

Uutiset jaetaan seuraaviin luokkiin ongelman vakavuuden mukaan:

Jos näytölle avautuu tietoturvauutisen ikkuna, voit siirtyä lukemaan uutisen kokonaisuudessaan napsauttamalla ikkunassa olevaa Lisätiedot-painiketta. Voit myös sulkea ponnahdusikkunan. Voit lukea koko uutisen milloin tahansa valitsemalla sen Ilmoituskeskuksen uutisluettelosta.

Jos et halua nähdä tietoturvauutisia tietyllä laitteella, voit poistaa uutisten näyttämisen käytöstä Kaspersky VPN Secure Connectionissa. Jos et halua saada uutisia millekään laitteistasi, voit poistaa uutisten vastaanoton käytöstä My Kasperskyssa.

Kun Kaspersky VPN Secure Connection on asennettu, se ei näytä tietoturvauutisia ensimmäisen käyttötuntinsa aikana.